O nama

Pogledajte naše reference
AB montaža
Adria čelik d.o.o.
Amarena Šprem
Aquaterm d.o.o.
Dorotea, obrt
Felix, proizvodnja svijeća i lampiona
Gostrade d.o.o.
HS Produkt d.o.o.
Kaktus d.o.o.
Klesarstvo Stanković
Cupido d.o.o.
Lacković d.o.o.
Lumbrico d.o.o.
MBM d.o.o.
Metis d.d.
Ormi d.o.o.
PC Grupa d.o.o.
Prstec, svjećarsko medičarski obrt
RIPS Salopek
Sanja, prozvodno trgovački obrt
Saroga, svjećarsko medičarski obrt
Strojal
Strojal d.o.o.
Svića d.o.o.
Tomislav svijeće d.o.o.
Viktor, medičarsko svjećarski obrt

Naša priča započinje još 1988. godine, otvorenjem bravačko-kovarske radione, a već od samih početaka sve više smo se usmjeravali ka proizvodnji metalne opreme za svjećare.

Skupljajući iskustva svih ovih godina, tu smo djelatnost kontinuirano usavršavali, te smo istovremeno razvijali brojne inovacije – kako na proizvodima tako i na samom proizvodnom procesu.

Cijenimo stručnost, točnost i preciznost – to su naši standardi kojih se držimo i u svakodnevnom radu ne pristajemo na ništa manje od tih načela.

Svoj poslovni moto mogli bismo sažeti u rečenicu:

Ne zanima nas ništa drugo osim konstantne kvalitete.

No, da bi kvaliteta naših proizvoda i usluga ostala konstantna, njihove značajke moraju se uvijek iznova mijenjati, naravno – na bolje.

Doista, mi smatramo da uvijek može bolje. Iz tog razloga, svaku sezonu završavamo promišljajući što i kako možemo učiniti još boljim, još naprednijim, još praktičnijim i korisnijim. Osluškujemo tržište i potrebe klijenata te im se prilagođavamo razvijanjem novih tehnologija izrade i usavršavanjem karakteristika proizvoda. Da bismo to postigli, surađujemo s programerima i zajednički donosimo nova softverska rješenja, uz pomoć kojih upravljanje strojevima u našim pogonima iz godine u godinu postaje sve naprednije.

Napredna tehnologija rezultirala je povećanjem proizvodnog kapaciteta, što kupcima jamči sigurnost da će svoju narudžbu dobiti u najkraćem roku. Proizvodi uvijek spremno čekaju na našem skladištu, a isporuka je brza i pouzdana.

Moramo naglasiti da, unatoč tome što posebnu pažnju posvećujemo razvijanju naprednih proizvodnih procesa, i dalje ostajemo u zadanim cjenovnim okvirima. Naša ideja polazi od toga da tržištu ponudimo kvalitetu, a da istovremeno ne opterećujemo cijenu završnog proizvoda.

No, naša priča ovdje ne prestaje. Nastavljajući vjerovati da uvijek može bolje, radimo na tome da i ponudimo bolje, te se okrećemo i nekim novim proizvodima, kako bismo izgradili budućnost naše tradicije i stvarali još kvalitetnija rješenja za naše kupce.